stenberg/sørensen

Generell info

Stenberg/Sørensen | Erle Stenberg og Elin T. Søren­sen startet arbeidsfellesskapet i 2006. Med Stenberg/Sørensen søker vi en fusjon av kunstnerisk- og landskapsfaglig kompetanse. Fellesprosjektene utforsker forbindelser mellom estetikk, funksjonalitet og miljøorienterte innfallsvinkler. Med to fagfelt i ryggen, favner arbeidet et spenn fra installasjon, tegning, utstil­linger og sosiale situasjoner, kunst i offentlige rom, eksperimentelle løsninger for møbler og interiør. En viktig side av arbeidet er å skape en dialog med omgivelsene som kunstverkene griper inn i.

En slik tverrfaglig tendens – av sjangeroverskridende kunstnerskap og formidling av komplekse problemstillinger – har vært en tydelig gren av internasjonal kunstpraksis de siste 20 årene. Stenberg/Sørensen har markert seg både i kunst- og arkitektmiljøet. Vi deltok blant annet som Wild Card-kontor, en nå avsluttet nasjonal ordning initiert av Norsk Form og Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), og i utstillingen Gjennom naturen på Stenersenmuseet 2014.


Erle Stenberg
Erle portrettErle Stenberg er utdannet Landskapsarkitekt MNLA fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Institutt for landskap og urbanisme ved Arkitekthøgskolen i Oslo. Erle har en Bachelor of Fine Art (Hons) fra Chelsea College of Art og Middlesex University i London og jobber som landskapsarkitekt i Link landskap.  
Erle Stenberg | mobil# 936 70 082 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Elin T. Sørensen
ElinSElin T. Søren­sen er stipendiat (PhD) ved Institutt for landskapsplanlegging (ILP), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Hun samarbeider for tiden med Arkitektfirma Helen & Hard. Elin har sin kunstfaglige kompetanse fra Statens Kunstakademi, Kunsthøyskolen i Oslo og Animasjonslinjen, Høgskulen i Volda. Miljøfaglig kompetanse er opparbeidet gjennom studier ved Senter for Utvikling og Miljø (SUM) Universitetet i Oslo og MA i landskapsarkitektur (ILP). Elin har vært ansatt som landskapsarkitekt i Plan- og bygningsetaten i Oslo (PBE), Plan Urban og COWI.
Elin T. Søren­sen | mobil# 921 20 412 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   

 

Stenberg/Sørensen | org# 992961449
Web: HCEriksson

Copyright © 2015. All Rights Reserved.